Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سیدمسعود حسینی عصر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به شرکت در هفتمین پلتفرم جهانی «کاهش ریسک بحران» اندونزی و حاشیه‌هایی که در این زمینه پیش آمد، اظهار کرد: از مردم می‌خواهم همدان را در قامت فضای بین‌المللی ببینند چراکه این نگاه اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه در همدان حاشیه بر متن غلبه دارد و این موضوع توان زیادی را از افراد می‌گیرد گفت: این حق مردم است که حاشیه‌ها توان مدیریتی را نگیرد تا از این طریق اقدامات مهمی در شهر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار همدان خاطرنشان کرد: امروز برخی عقب‌افتادگی‌ها در همدان و عدم پیشرفت آن سوال اصلی و جدی ماست و اینکه چرا در بخش ارزش افزوده دستاورد زیادی نداریم و چرا در طول سال‌های گذشته این مسائل ضریب نگرفته است؟

وی با تاکید به اینکه هر پیشرفتی همراهی و همدلی مردم و مسئولان را می‌طلبد گفت: خوشبختانه این مسئله در شهرداری مورد توجه است و ما همواره به دنبال همدلی بوده‌ایم چراکه یک نهاد خدمت‌رسان به شمار می‌آییم.

اجازه قطب‌سازی را نمی‌دهیم

حسینی با تأکید بر اینکه ما به خود اجازه قطب‌سازی و دیگر مسائل را نمی‌دهیم و مردم نیز به ما اجازه نمی‌دهند که وارد فضای اختلاف شویم ادامه داد: پیشرفت ما در گرو چند راهکار است که یکی از آنها را می‌توان ارتباطات بین‌المللی برشمرد و نباید این فرصت‌های بزرگ را بسوزانیم.

وی با اشاره به اینکه شاید اشکال کار و بروز این حواشی به ما برمی‌گردد که به تشریح زحمات افراد در حوزه تاب‌آوری برای ایجاد دبیرخانه کشوری تاب‌آوری در همدان و کسب مقام بین‌المللی در این حوزه نپرداختیم گفت: در حال حاضر چند کار بنیادی در شهرداری در حال اجراست و حضور در اجلاس‌ اندونزی نیز در این راستا صورت گرفته است.

شهردار همدان با تاکید بر اینکه در بخش خدمات الکترونیک و مبارزه با فساد در شهرداری به شیوه هوشمند اقدامات خوبی صورت گرفته و تا چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد تا مردم از خدمات بیشتری بهره‌مند شوند افزود: در حوزه خزانه‌داری مسیر درستی آغاز شده و در بخش ساختار سازمانی نیز اتفاقات خوبی رخ داده، گرچه هزینه بر است اما به نفع مردم خواهد بود.

حوزه گردشگری تقویت می‌شود

وی از رسانه‌ها خواست در حوزه شفافیت ورود کرده و شهرداری را یاری کنند تا نحوه هزینه اعتبارات شفاف و روشن باشد گفت: حضور ما در نمایشگاه‌های بین‌المللی باید فعال شود و حوزه گردشگری همدان را هم تقویت کنیم.

حسینی اجلاس جهانی اندونزی را برای همدان حائز دستاوردهای خوبی دانست و افزود: در این همایش مدلی به نام مدل همدان نمایش داده شد که در حوزه تاب‌آوری لازم بوده به عنوان دبیرخانه کشوری در استان و کشور اجرا شود.

وی با اشاره به اینکه به دلیل اهمیت این موضوع سازمان ملل اقدام به دعوت از شهرداران ۲۰ شهر جهان در اجلاس اندونزی کرد گفت: حاشیه این اجلاس بسیار با اهمیت بود چراکه چنین برنامه‌هایی ظرفیت‌هایی دارد که باید از آنها بهره گرفت.

شهردار همدان با تاکید بر اینکه نباید این فرصت بزرگ که به دعوت سازمان ملل بود و هزینه‌ای هم برای شهر نداشت را از دست می‌دادیم تصریح کرد: در بخش پسماند نیازمند سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۳۰۰ میلیاردی هستیم و شهرداری باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کند تا با سرمایه‌گذاری مناسب از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم که در ارتباط با این مسئله نیز مذاکراتی را در اجلاس داشتیم.

واحد بین‌الملل شهرداری را فعال می‌کنیم

وی استفاده از ظرفیت انرژی‌ خورشیدی، نحوه جداسازی فاضلاب از آب رودخانه‌ها، تبدیل شهر همدان به مرکزیت غرب آسیا با توجه به قابلیت‌های این شهر، آموزش شهروندی و... مسائلی در این اجلاس مطرح شد گفت: برای رسیدن به این اهداف نیاز به تیم‌های جدی داریم و در تلاشیم واحد بین‌الملل شهرداری را هم فعال کنیم.

حسینی با اشاره به حوزه طرح تاب‌آوری که همدان در آن ورود کرده است اظهار کرد: در این حوزه زحمات زیادی کشیده شده و کارهای خوبی صورت گرفته است اما این موضوع به معنای قوی بودن ما نیست و باید همه تلاش کنیم و نتایج خوبی را برای شهر به ارمغان آوریم.

وی با بیان اینکه در سطح دنیا یک‌هزار شهر نسبت به مسئله تاب‌آوری ورود داشتند که همدان نیز جزو آنهاست ادامه داد: به عنوان نمونه همدان در حوزه نظام مهندسی عملکرد خوبی دارد که می‌تواند نقطه قوتی باشد.

شهردار همدان با توجه به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص انتشار فیش تنخواه سفرش به اندونزی از داخل شهرداری گفت: شهرداری گردش مالی بالایی دارد و همکاران ما نیز سالم هستند و زحمت زیادی می‌کشند، این مسئله نیز نشانه خوبی است.

وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری دغدغه‌مندی را با جان می پذیریم چراکه اگر نقدی نباشد پیشرفتی حاصل نمی‌شود افزود: اگر اتفاقی برای شهرداری می‌افتد و در فضای مجازی جولان داده می‌شود، ببینید که منفعت‌طلبان جولان می‌دهند.

ضرورت تقویت سیستم نظارتی در شهرداری 

حسینی با بیان اینکه انتشار سند جرم تلقی می‌شود و حتما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد که چگونه این اتفاق رخ داده است گفت: اینکه به راحتی سند مالی در شهرداری منتشر و بازتاب داده شد، نقطه ضعف ماست که باید سیستم نظارتی را تقویت و زمینه را برای شفافیت فراهم کنیم. 

وی با اشاره به اینکه اگر در شهرداری خلافی رخ دهد بسیار قانونی کار طی می‌شود و البته «فساد» و «تخلف» با هم فرق دارد افزود: همکارانی در شهرداری هستند که شاید می‌توانستند تخلف و فساد داشته باشند اما سالها شرافتمندانه کار کرده‌اند و این نقطه قوت ماست.

شهردار همدان در خصوص اینکه آیا این سفر ماموریت بوده یا مرخصی گرفته شده؟ عنوان کرد: شهرداری آنقدر مسائل کلان دارد که عملا در خصوص مباحث ماموریت و اینکه از کجا آمده، ورود نمی‌کنم هرچند تصمیم‌گیری از سوی ما انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه روال کار نامه‌نگاری طی شده و مرخصی نیز به این دلیل نوشته شد که اگر پاسخ ماموریت نیامد با عنوان مرخصی باشد ادامه داد: گاهی ممکن است حکم ماموریت بعد سفر از بیاید اما ما قبلا کارها را انجام داده بودیم و مصوبه شورا را گرفته بودیم و موضوع در شورای انطباق نیز مصوب شده است.

حسینی با اشاره به اینکه دور از شان شهرداری و شهر همدان است که بگویند «دلمان سفر می‌خواست!» افزود: با توجه به روالی که در خصوص تنخواه وجود دارد و اینطور است که برای هزینه اضطراری و غیر پیش‌بینی علی‌الحساب مبلغی در نظر گرفته می‌شود، برای شهردار نیز این مبلغ درخواست داده شد.

وی با بیان اینکه مبلغ درخواستی ۳۰۰ میلیون تومان بود که ۲۸۰ میلیون تومان پرداخت شد ۵۰ میلیون تومان دوباره برگشت داده شد و در نهایت ۲۳۰ میلیون تومان به این سفر برده شد‌ گفت: در این سفر احتمال تصادف، بیماری، قرنطینه و... داده می‌شد و ۲۳۰ میلیون تومان به عنوان تنخواه برای شهردار در نظر گرفته شد تا در مواقع اضطراری هزینه شود که البته هزینه نشد.

تنخواه شهردار به خزانه شهرداری برگشت

شهردار همدان با اشاره به اینکه روز گذشته ۲۳۰ میلیون تومان به صندوق شهرداری برگشت و قبلا هم مبلغی ۵۰ میلیون تومان برگشته بود افزود: وقتی بالاترین مقام اجرایی دستور سفر برای خود می‌دهد، ذیحساب دستور بالایی را توضیح می‌دهد و اگر شرایطی امکان نباشد موضوعاتی شرح داده می‌شود.

وی با بیان اینکه در خصوص این تنخواه مصوبه شورا بدون هزینه بوده است یعنی هزینه‌ای نشود گفت:  این سفر رایگان بود و هزینه‌ای نداشت و ما هم تاکید داشتیم برای شهرداری هزینه‌ای نداشته باشد.

حسینی ضمن بیان این مطلب که عنوان شده بود بنده فردی را با خود به این سفر برده‌ام که اینطور نبود گفت: فردی که همراه ما بود پنج سال است با شهرداری فعالیت دارد اما ۱۵ سال است با سازمان ملل همکاری می‌کند و جزو آن ۳ هزار نفر مدعو بود که با هزینه سازمان ملل در این اجلاس حضور یافت.

وی در پاسخ به اظهارات یکی از افراد حاضر در جلسه عنوان کرد: در شان شهردار نیست که بگوییم اگر جلوی او را نگرفته بودیم آن پول خورده شده بود! اگر کسی خدای نکرده در شهرداری دنبال فساد باشد از این طریق وارد نمی‌شود؛ قطعا فرد این ریسک را نمی‌کند که پولی را بگیرد و بخورد!.

شهردار همدان با بیان اینکه حوزه گردشگری اولویت ماست و حذفی صورت نگرفته و واحدی نیز تعطیل نشده است گفت: معتقدیم در حوزه گردشگری مثلا خانه پوستی‌زاده نباید واحد اداری شود، توجه به کنار رودخانه، پیاده‌‌راه‌سازی و مسیر بازار و ... جزو اولویت ماست.

وی با اشاره به اینکه بخش روابط عمومی نیاز به تقویت دارد چراکه از نقطه ایده آل فاصله داریم تاکید کرد: در تلاشیم این حوزه را بهبود ببخشیم و در این زمینه جای کار وجود دارد.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: اجلاس جهانی اندونزی تاب آوری شهر تاب آور مسیر گردشگری شهردار همدان میلیون تومان حوزه گردشگری برای شهردار بین المللی سازمان ملل تاب آوری برای شهر هزینه ای داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید

شهردار کرمانشاه و جمعی از معاونان و مدیران شهرداری برای ملاقات با اهالی منطقه چهار به مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه، معاونان و مدیران ستادی شهرداری کرمانشاه امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ به دیدار اهالی شهرک صادقیه واقع در منطقه چهار در مسجد امام صادق (ع) رفتند.

۱۲۰ نفر از اهالی در این دیدار با شهردار کرمانشاه به گفت‌وگو نشسته و مشکلات خود را مطرح کردند و شهردار کرمانشاه دستورات لازم را برای رسیدگی به تقاضاهای مردمی در اسرع وقت صادر کرد.

نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه در حاشیه این دیدار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برای اطلاع از وضعیت محلات شهر کرمانشاه، طبق رویه گذشته امروز توفیق پیدا کردم به همراه جمعی از مدیران شهرداری کرمانشاه برای گفت‌وگو با اهالی منطقه ۴ در مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه حضور پیدا کنم و پای صحبت‌های گرم و صمیمی شهروندان بنشینم.

وی افزود: بیشتر مراجعات امروز درخواست آسفالت، مرمت و لکه‌گیری آسفالت معابر، نگهداری فضای سبز، مشکلات ساخت‌وساز و درخواست استخدام بود، مواردی که مدیران مربوط به آن در مسجد حضور داشتند در محل رسیدگی و تعدادی نیز برای بررسی بیشتر ارجاع شد.

در ادامه پژمان پژوهنده، شهردار منطقه چهار کرمانشاه به خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: امروز میزبان کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه در منطقه بودیم و شهردار کرمانشاه برای دیدار با اهالی به همراه مدیران و معاونان در مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه حضور یافتند و با ۱۲۰ نفر از مراجعان به گفت‌وگو نشستند.

وی اضافه کرد: بیشتر درخواست‌ها در مورد آسفالت معابر، تسریع در انجام معبر جدید به بلوار خلیج فارس و خروج شهرک صادقیه از بن بست، فضای سبز، پاکیزگی محلات و استخدام بود.

شهردار منطقه چهار کرمانشاه تاکید کرد: به دلیل اینکه محلات سطح منطقه چهار از بافت قدیمی شهر است مشکلات عدیده‌ای دارند که تلاش داریم به مشکلات بنا بر توان مالی شهرداری رسیدگی کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از مراجعان درخواست رسیدگی در مورد تکمیل معبر جدید شهرک صادقیه به سراب قنبر و بلوار خلیج فارس را داشتند که شهردار کرمانشاه مقرر کرد از طریق مجاری قانونی ذی‌ربط رسیدگی در این زمینه صورت گیرد و همچنین تعدادی خواهان بازسازی مسجد شدن

شهردار منطقه چهار کرمانشاه با بیان اینکه شهرک صادقیه از محلات قدیمی است و در بن بست قرار دارد اما با تکمیل معبر جدید که در ادامه رینگ ترافیکی شهر کرمانشاه است، ادامه داد: تکمیل و راه‌اندازی این معبر می‌تواند نقش مهمی در ارتقای خدمت‌رسانی به شهرک را فراهم کند.

کد خبر 751109

دیگر خبرها

  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد